VINARSKA ZABAVA Degustacija bjelobrdskih vina

“Degustacija bjelobrdskih vina” manifestacija je koja se održava niz godina u Bijelom Brdu u organizaciji SKD „Prosvjeta“ Pododbor Bijelo Brdo i SKUD „Jovan Jovanović Zmaj“ Bijelo Brdo.
– Naša “V ečer posvećena vinu ” održati će se u bjelobrdskom Domu kulture 11. veljače s početkom u 19 sati. To je prigoda da se mještani i vinogradari okupe i počaste plodovima svojeg rada u vinogradima. Tradicionalno će biti održano i ocjenivanje kvalitete vina. Sve to skupa činimo kako bi njegovali običaje naših starih i ujedno priodonijeli turističkoj ponudi naše općine. Kako kažu stihovi narodne pjesme “Vince je teklo, nama je reklo: Pijte me, pijte, dobri junaci. Mene će biti, a vas biti neće, ali će biti ‘ko će me piti!”  – kaže Đorđe Nešić iz Organizacijskog odbora.
Ova se manifestacija, na malu jubilarku – petu godinu održavanja –  organizira u povodu proslave svetog Trifuna. Popratno će se prije večernje degustacije vina u 15 sati održati i izložba starog vinogradarskog i vinarskog alata u bjelobrdskoj Etno kući.

Zadnje objavljeno

11. sajam cvijeća i seoskog turizma

Tradicionalni 11. Sajam cvijeća i seoskog turizma održava se 29. Travnja 2017. godine u Dalj planini. Program: Upitnik

Pročitajte više
VINARSKA ZABAVA Degustacija bjelobrdskih vina

“Degustacija bjelobrdskih vina” manifestacija je koja se održava niz godina u Bijelom Brdu u organizaciji SKD „Pr

Pročitajte više
Božićno jahanje u Bijelom Brdu

Povorka konja i konjskih zaprega i ove godine provezla se, drugog dana pravoslavnog Božića, ulicama Bijelog Brda. Bož

Pročitajte više
Općini Erdut odobren je projekt Centar za posjetitelje TIC-a Aljmaš

Projekt je predstavljen i Povjerenstvu za odabir projekata Ministarstva turizma u Zagrebu. Ukupna vrijednost projekta je

Pročitajte više

Turistička zajednica Općine Erdut