eVisitor

eVisitor
Hrvatska turistička zajednica je novim Pravilnikom o načinu vođenja popisa turista objavljenim 20. studenog 2015. godine u Narodnim novinama 126/15  propisala jedinstveni sustav prijave i odjave turista eVisitor , koji stupa na snagu 01.01.2016. godine. Sustav eVisitor je popisan kao centralno mjesto prijave i odjave turista, naplate boravišne pristojbe i statističke evidencije obveznika i turista.

Evisitor je jedinstveni informacijski sustav za prijavu i odjavu turista koji povezuje sve turističke zajednice u Republici Hrvatskoj a biti će dostupan putem interneta bez potrebe za posebnim instaliranjem na računalo te je potpuno besplatan za sve korisnike. Za upotrebu navedenog informacijskog sustava dovoljan je internet preglednik i internet veza, a krajnji korisnici pored korisničkog imena i lozinke moraju imati i jedinstvenu TAN tablicu potrebnu za prijavu.

Evisitor zamjenjuje dosadašnju online prijavu gostiju koju je Turistička zajednica općine Erdut osigurala svojim privatnim iznajmljivačima stoga te prijave nakon 01.01.2016. godine nećemo biti u mogućnosti zaprimati. Također nećemo biti u mogućnosti zaprimati ispunjene prijavnice koje su nam iznajmljivači do sada donosili.

Bitno je naglasiti da se za pružatelje usluga sam proces prijave i odjave gostiju ne mijenja osim što će od 01.01.2016. prijava gostiju biti moguće jedino putem sustava eVisitor. Za sve one koji ne posjeduju osobno ili prijenosno računalo, pametni telefon ili tablet odnosno pristup internetskoj vezi Pravilnik predviđa intalaciju terminala u turističkoj zajednici na kojem će se prijava i odjava gostiju vršiti uz asistenciju djelatnika TZ-a.

Slijedom navedenom molim Vas da se što prije javite u Turistički ured TZO Erdut kako bi preuzeli Vaše korisničko ime, lozinku i TAN tablicu potrebnu za prijavu na novi sustav prijave i odjave gostiju. Svakako je to potrebno napraviti prije prvog dolaska gostiju u 2016. godini. Pristupne podatke za eVisitor i prijavu gostiju je moguće dobiti jedino osobnim dolaskom u Turistički ured uz predočenje osobnog dokumenta ili rješenja o iznajmljivanju.

Cijeli sustav Turističkih zajednica je u procesu dobijanja informacija i novosti vezanih za novi program te ćemo Vas o svemu i naredno obaviještavati i educirati sukladno dobivenim uputama, kako bi svi spremno dočekali početak primjene novog sustava.

Sustav eVisitor osmišljen je na način da bude maksimalno jednostavan za korištenje i upotrebu, te je sva korisnička dokumentacija dostupna na  WEB-u , YOUTUBE kanalu i putem WIKISTRANICA na koje se može pristupiti nakon prijave u sustav www.evisitor.hr

Za sve informacije obratite se u Turistički ured TZO Erdut.

loader-image
Erdut, HR
16:54, 13/06/24
temperature icon 18°C
oblačno
Humidity 93 %
Pressure 1014 mb
Wind 32 Km/h
Wind Gust: 43 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 04:54
Sunset: 20:33

Informativni letci za obveznike

Skip to content