ERDUT Vremenska prognoza

POZIV NA RADIONICU za pružatelje usluga seoskog turizma

Poštovani,

Udruga ruralnog turizma Hrvatske u suradnji s LAG-om Vuka-Dunav te Turističkom zajednicom Osječko-baranjske županije, poziva Vas na radionicu “Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske?” koja će se održati dana 13.10.2021. godine u Poduzetničko razvojnom centru općine Erdut, Ulica bana Josipa Jelačića 1, Dalj, s početkom u 13 sati.


Cilj radionice je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove promocije, uz istovremenu prezentaciju aplikacije moj-seoski.hr koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma RH. Primjer upisanih dionika u regiji Slavonija koji se trenutno promoviraju na web stranici Hrvatske turističke zajednice Hrvatska.hr


Radionicu će voditi Aleksandra Kuratko Pani, voditeljica Udruge ruralnog turizma Hrvatske.

Preuzmite PDF i pogledajte program

Nakon radionice i/ili dan nakon, predviđeno je održavanje individualnih konzultacija i pomoć pružateljima usluga vezano za upis u aplikaciju moj-seoski.hr. Korisničke upute za pripremu i upis u aplikaciju možete pronaći ovdje. Ukoliko Vam je potrebna pomoć kod upisa u aplikaciju, molimo Vas da se u istu registrirate prije radionice i na radionicu donesete korisničko ime i lozinku.

Upute za korisnike (.pdf)


Bilo nam izrazito drago ukoliko biste bili u mogućnosti odazvati se i stvoriti uvjete za kvalitetnu promociju Vašeg objekta. Ljubazno Vas molimo svoje sudjelovanje potvrdite do 11.10.2021. godine (ponedjeljak) putem ove poveznice.

Skip to content